Szombat19aug15:00Szombat20:00Balaton hangjai lemezbemutató koncert / Bánya Kert15:00 - 20:00

Balaton hangjai lemezbemutató koncert- Bánya Kert-2023-08-19

Program részletek

🌊Balaton hangjai lemezbemutató koncert a Bányában 🌊
//A koncertre a jegyértékesítés július 25-én, 13 órakor indul!//

A VEB2023 EKF egyik kiemelt projektje, a BALATORIUM kutatók és művészek összefogása a Balatonért – ennek egy fontos mérföldköve a július végén megjelenő Balaton hangjai című nagylemez, ezen ugyanis a hazai könnyűzenei élet krémje vállalkozott arra, hogy egy-egy új dal megalkotásával közvetítik a Balaton védelmének fontosságát. 🌱

Az albumot pedig hol máshol mutatnák be, mint a festői szépségű Salföldön, augusztus 19-én, olyan – a kiadványon is szereplő – előadók társaságában, mint Дeva, a Jazzbois, a Wave of Sound, Onakom és Hegedűs Józsi. A koncertek előtt látogassátok meg a Balatorium projekt edukációs programjait is. Részletek hamarosan.

A ’Balaton hangjai’ lemezbemutató koncert a Balatorium Ökológiai x Kulturális Hét 2023 programsorozat részeként jött létre.
Augusztus 19. és 27. között a Balaton aktuális ökológiai kihívásaira hívjuk fel a figyelmet változatos és mindenki által szabadon látogatható programokon. Az Ökológiai Hét eseményeit Örvényesen az Ökológiai Hétvégén, Tihanyban a Balaton Limnológiai Kutató Intézetben és a Magyar Képzőművészeti Egyetem Művésztelepén, valamint Salföldön a Bánya Kertben tartjuk majd, de több balatoni vendéglátóhelyen is találkozhattok majd a Balatorium menüvel.

Figyeljétek a Balatorium felületeit és az eseményünket, hamarosan jövünk a részletekkel: www.balatorium.hu / https://www.facebook.com/Balatorium / https://www.instagram.com/balatorium/

A Balaton hangjai album és lemezbemutató koncert a Balatorium projekt keretein belül a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával, a Banana Records szervezésében és a PAD alapítvány szakmai mentorálásával jön létre.

Idő

2023-08-19 15:00 - 2023-08-19 20:00

Helyszín

Bánya köztér

Salföld, 8256