Csütörtök20jul19:00Csütörtök19:30Kiállítás Raffay Béla műveiből – megnyitó / / Kultháló VEB2023 program19:00 - 19:30

Raffay-Béla-műveiből-kiállítás-megnyitó-2023-07-20-csütörtök

Program részletek

A Salföldön élő szobrászművész munkái egy héten át lesznek láthatók a Bánya kertben

Raffay Béla a kiállítás időszaka előtt és után is tart szobrász-workshopot, ahol a közönség vele egy asztalnál ülve ismerkedhet a szobrásztechnikákkal. A kiállításon szeretnénk megmutatni néhány korábbi művét, amely segít felkelteni a az érdeklődést a saját művek készítésére, kontextusba helyezi a workshopon megszerezhető tudást és a művészi látásmód értelmezéséhez is képes hozzátenni.

#kulthalo #VEB2023

A Kultháló bázisokon szokatlan közelségből, egy intim környezetben, olykor részt vállalva találkozhatunk a művészetekkel, a művészekkel, a művészet történetével és kortárs kultúrával. Az itt bemutatkozó alkotóközösségek a művészet megtapasztalásának különleges alkalmait teszik lehetővé.
Raffay Béla, hazánk elismert képzőművésze Salföldön él. A Bánya közönsége vele egy asztalnál ülve próbálhatja ki és tapasztalhatja meg az alkotás élményét.

At Kultháló bases there is a unusual closeness and an intimate setting, where we can get involved in arts, get to know better artists and their methods, the history of art and contemporary culture. Creative communities of locals allow for special occasions to experience art.
Béla Raffay acclaimed Hungarian artist, lives in Salföld. The audience of Bánya can try and experience the creation while sitting at a table with him.

Idő

2023-07-20 19:00 - 2023-07-20 19:30

Helyszín

Bánya köztér

Salföld, 8256