Péntek11aug19:00Péntek20:00MINE⁝ A Bence kalandjai / / Kultháló VEB2023 program19:00 - 20:00

MINE: A Bence kalandjai.Jobbágy Bence (Kodachrome, Muriel) dalain keresztül egy sajátos hangzásokkal, kifejező képekkel teli, álomszerű világba csöppenünk, ahol régi és új költők versei éppúgy teret kapnak, mint a szerző saját szövegei.

Program részletek

A Bence kalandjai
Jobbágy Bence (Kodachrome, Muriel) dalain keresztül egy sajátos hangzásokkal, kifejező képekkel teli, álomszerű világba csöppenünk, ahol régi és új költők versei éppúgy teret kapnak, mint a szerző saját szövegei.

A szó legjobb értelmében andalító, néhol kifejezetten melankolikus, néhol pedig játékosan vidám zene egy őszinte lenyomat a zenész gondolatairól.

A projekt a Balaton-felvidéken indult, és még mindig itt szól a legjobban!

A MINE idei eseményei a Kultháló bázisok könnyűzenei provinciákat felvonultató sorozatába illenek, amelyekkel a könnyűzene a mindennapjainkban betöltött szerepét hivatott kiemelni, és az ehhez tartozó zenei nevelési feladatokból is kivesszük a részünket. Mindemellett a MINE a Bánya kert jellemző műfajával, a jazz-zel közös kapcsolódási pontokra is szeretne rávilágítani, lehetőséget ad a helyi előadóknak, valamint a közönség aktív részvételét segíti elő zenés workshopjaival.

Az eseményt a VEB2023 Kultháló projekt támogatja. A belépés ingyenes!

Idő

2023-08-11 19:00 - 2023-08-11 20:00

Helyszín

Bánya köztér

Salföld, 8256