Csütörtök10aug18:00Csütörtök19:00MINE zenés worskhop: Ritmuslabor Sárkány Bercivel / / Kultháló VEB2023 program18:00 - 19:00

MINE zenés worskhop Ritmuslabor Sárkány Bercivel-Kultháló VEB2023-2023-08-10 program

Program részletek

MINE zenés worskhop: Ritmuslabor Sárkány Bercivel

A részvétel ingyenes, de kérjük regisztrálj itt, hogy számodra is legyen szabad hangszer!
https://forms.gle/rMKNsKXxjfTtZwz76

A MINE rendezvényén a környékbeliek és alkalmi látogatók is lehetőséget kapnak, hogy a tudásmegosztás elvét követve minél többet megtudjanak a zenei alkotások felépítéséről, valamint kedvet kapjanak, hogy maguk is belvágjanak a jövőben.

Ezen a zenés workshopon a résztvevők megismerkedhetnek különböző népek ritmusaival, ütőhangszereivel, akár háztartási eszközök ütőhangszerként való alkalmazásával.

Kurzusfelelős: Sárkány Bertalan (Margaret Island, Mary Popkids, Klasszik Lasszó).

A közönség tagjai a hangszerbemutatót követően elsajátítják az alapvető ütéstechnikákat, majd játékos ritmusgyakorlatok segítségével létrehoznak egy közös produkciót, a program egy mini koncerttel zárul, amit a kurzus résztvevői adnak elő.

A Kultháló bázisokon szokatlan közelségből, egy intim környezetben, olykor részt vállalva találkozhatunk a művészetekkel, a művészekkel, a művészet történetével és kortárs kultúrával.
Ez a program is ebben a szellemben szerveződött.
Tanul, fejlődj nálunk, tedd próbára az alkotó szellemed!

A program támogatója a VEB2023 Kultháló projekt

Rhythms and drums are in the focus of MINE musical workshops at the Kultháló bázis. The course master is Bertalan Sárkány (Margaret Island, Mary Popkids, Classic Lasso). Audience members can learn basic percussion techniques and use their new skills to create a short production together..
Learn, develop, test your creative spirit at the Kultháló bázis!
Our event is free to entry, but we kindly recommend you to register here: https://forms.gle/yr8wxNH1pSQC7iRp8

Idő

2023-08-10 18:00 - 2023-08-10 19:00

Helyszín

Bánya köztér

Salföld, 8256